Ateliere de desen pentru scoli

12 Sep

Ateliere de desen pentru scoli

Atelierul de pictura

Acest atelier isi propune sa exploreze latura artistica a copiilor invatandu-i diferite tehnici de pictura si desen dar in acelasi timp imbogatindu-le cultura generala cu informatii despre marii pictori ai lumii.

Pictura cu palmutele  cls.0-IV – Tarif: 5 lei . Durata atelier : 60 minute

Cls. V-XII

Pictura cu betigasul ORL cls.0-VI–Tarif 5 lei. Durata atelier : 60 minute

Copii vor picta cu betigasul ORL prin metoda punctului un peisaj, oameni sau masini afland astfel ca pot da viata imaginatiei si prin alte metode decat metoda clasica a picurii cu pensula.

Pictura cu buretelul cls.0-V–Tarif 5 lei. Durata atelier : 60 minute

Copii vor picta cu buretelul  prin metoda aplicarii formelor de pe buretel,  un peisaj, oameni sau masini afland astfel ca pot da viata imaginatiei si prin alte metode decat metoda clasica a picurii cu pensula.

Pictarea unui tablou cu ajutorul pet-urilor. Cls.0-V Tarif 5 lei. Durata atelier: 60 minute

Cu ajutorul pet-ului copilul va putea crea un frumos tablou sau un peisaj dand astfel utilitate pet-ului ce ar fi fost aruncat dupa golirea continutului.

Pictura pe figurine cu magnet litere din ipsos  cls. IV-VII- Tarif: 6 lei Durata atelier : 60 minute

Folosind cunostintele si imaginile din povesti, copiii  vor picta literele din ipsos dand viata unor noi personaje in culori vii si stralucitoare. Acest joc este menit sa dezvolte atat imaginatia copiilor cat si interesul fata de litere constituind o alternativa la invatamantul clasic. La finalul atelierului, pe baza literelor obtinute, toti copii vor putea crea atat cuvinte cat si povesti .

Pictura pe figurine cu magnet jucarii din ipsos (ursuleti, masinute, iepurasi, puisori, ousoare, etc) – Tarif: 6 lei Durata atelier : 60 minute

Folosind cunostintele si imaginile din povesti, copiii  vor picta  animalute, masinute, puisori si iepurasi din ipsos dand viata unor noi personaje in culori vii si stralucitoare. Acest joc este menit sa dezvolte imaginatia copiilor. La finalul atelierului, pe baza personajului ales, toti copii vor putea crea o poveste.

Pictura pe figurine cu magnet din ipsos cls. V-X(zodii, flori decorative) – Tarif: 7 lei Durata atelier : 60 minute

 

Folosind cunostintele si imaginile din povesti, copiii  vor picta  animalute, masinute, puisori si iepurasi din ipsos dand viata unor noi personaje in culori vii si stralucitoare. La finalul atelierului, toti copii vor putea crea un magnet, un cadou  sau un lantisor.

Pictura  tablouri si flori decorative sau pe statuete din ipsos cls.VII-XII(Tarif: 13 lei Durata atelier : 90 minute

Folosind cunostintele si imaginile din povesti, copiii  vor picta  decoratiunile din flori sau fructe si rama unui tablou creand un tablou din ipsos dand viata in culori vii si stralucitoare propriului tablou ce poate fi un cadou frumos mamei sau invatatorului. Se poate picta si figurina unui chip de femeie care poate constitui un frumos obiect decorative sau un cadou. Se poate opta doar pentru pictarea ramelor de tablou la un pret de 10 lei. Durata atelier: 60 minute

Pictura pe obiecte decorative din sticla cls. VII-XII- Tarif: 10 lei. Durata atelier : 60 minute Folosind imaginatia si cretivitatea, copiii  vor picta in culori vii si stralucitoare  pe diferite obiecte (pahare, boluri, vaze) flori, ramurele, figurine dandu-le  viata si creand un obiect decorativ ce poate fi facut cadou unei personae dragi.

Acest joc este menit sa dezvolte atat imaginatia copiilor cat si interesul fata de posibilitatea transformari unui obiect anotst intr-un obiect decorativ.

Informatii si rezervari la : http://www.atelierele-puf.ro, info@atelierele-puf.ro, rezervari@ateliere-puf.ro, atelierele_puf@yahoo.com,  pufateliere@gmail.com, telefon: 0760 806 554 , 0732 386 030